06 december, 2012

Fnö

Det är så skönt att det inte blåser idag *peppar, peppar, ta i trä*
Hoppas att det håller sig vindstilla så att jag kan åka upp till stallet och pyssla om Freyja och träna lite på tälten för att se så att det sitter :)
Planen för helgen är i alla fall att jag ska pyssla häst på fredag, åka in till stan på lördag för att handla julklappar och fika med Amanda(det va länge sedan vi träffades och är väl behövligt). Kvällen på lördagen kommer att bestå av stallet och pulkaåkning. Söndagens planer är: Tolkning :D
Sara har tolknings selen och sådant så då blir det tefat och fullt ös på åkern bakom stallet, om det är tillräckligt kallt men det skulle vara runt -4, -5 på lördagen så jag hoppas att det blir aningens kallare på söndagen, vill ha -5 eller -10(allt där emellan går också bra) ;)

5 kommentarer:

  1. Hej du!
    Isabell hade nog tänkt låna Freyja på lördag även om vi inte kom iväg till Anna... Vi tänkte väl ta en uteritt hemmavid istället. Såååå om det är ok med dig får du en stallfri dag på lördag i alla fall.. Fast det är klart, vill du åka upp på kvällen dör hon ju inte av att gå två pass :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. oki :) Ja men då löser ju de sig :) Då slipper jag stressa så det blir bra :D

      Radera
    2. Kanon, då blir Isabell glad, hon hade ju ställt in sig på att få rida helga helgen hos Anna. Men en tur på lördag blir bra oxå :)

      Radera
    3. Hon kan ju vara med och tolka efter hästen på söndag om det nu blir så :)

      Radera
    4. Åh, det vill hon nog jättegärna :)

      Radera