30 november, 2012

Film som kommer

Les Misérables
Premiär datumet för Sverige är 18 januari, dock va Japan före med nästan en månad, där hade filmen premiär den 21 december.
"Med nittonhundratalets Frankrike som skådeplats berättar Les Misérables en fängslande berättelse om krossade drömmar och olycklig kärlek, passion, offer och försoning - en tidlös saga om den mänskliga själens odödlighet. Jackman spelar ex-fången Jean Valjean, jagad sedan årtionden av den hänsynslösa polismannen Javert efter att han en gång brutit mot sin villkorliga frigivning. När Valjean går med på att ta hand om fabriksarbetaren Fantines unga dotter, Cosette, förändras deras liv för alltid"

I den här filmen är det(åter igen) massor med bra skådisar. Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Hugh Jackman och Helena Bonham Carter är bara några av dem som är med och det är ju en väldigt bra början. Sedan tycker jag även att det ska bli spännande att se hur Isabelle Allen, som ska spela unga Cosette, gör sig. Det är så skoj med nya talanger och speciellt om dom lyckas slå igenom så att man kan följa deras utveckling, hoppas starkt på att det här är en ny stjärna som tänds på stjärnhimlen i hollywood.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar