22 april, 2013

Råttis

Nu e det så här att pojkvännen har köpt de sötaste och roligaste små gerbilerna som finns. Dom heter Bubblan(vit) och Kurran(lilac), helt galna och jätte roliga att leka med/titta på. Än så länge är dom ganska så jätte små(6/7veckor) och dom kommer väl alltid vara små men ja, söta som socker är dom i alla fall.
    Min favorit av de två är Bubblan som är den blygare av dom men det pendlar från dag till dag(eller från timma till timma), ena dagen så är Bubblisen sötast och andra dagen så är Kurrisen sötast. Det känns även som att vi har blivit stammisar på Zoo.se i bromma(där vi köpte djuren) och jag kan faktiskt rekommendera dem om man ska ha gerbiler.
    Om vi ska jämföra Zoo.se med XLZoo så var dom som jobbade på Zoo.se noga med att påpeka att allt i buren som går att tugga sönder kommer att tuggas sönder så att en bur i plast ver då ingen bra idé(skulle behöva köpa en ny om några veckor) medans XLZoo tyckte att en sådan bur skulle bli jätte bra. En bur är inte jätte billig så det är bara en sak som får mig att vilja gå till Zoo.se ist, i alla fall när det gäller gerbiler och sedan har som ju så otroligt mycket grejer.


Det är så roligt med gnagare, och sådana här behöver ju någon förändring i buren varje dag för att trivas så bra som möjligt så det kommer att bli super skoj å se dessa växa upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar