01 juli, 2013

Terapi

De är väldigt bra terapi att slå söner en vägg, väldigt bra att kunna ta ut frustrationer på något ;) Nej skämt å sido så var de ganska så jätte roligt att komma igång med något som de bara har pratats om ett tag nu :P Kommer att bli jätte bra när man får bort den där väggen tror jag, det blir mer öppet iaf och de är alltid positivt.
Sedan så ska ev hela lägenheten målas om när man ändå håller på, är ju ingen idé att ta en paus när man väl har kommit igång för då kommer man aldrig ta upp de igen ;) Joo kanske någon gång men de lär ta ett tag och så sitter man där nästa sommar och ångrar att man inte gjorde klart allt sommaren innan :P
    Måste även påpeka hur OTROLIGT slarvigt väggen va uppsatt. Den yttersta regeln är bara inklämd och sitter endast fast i gippset sedan så regel nr 4 satt inte heller sådär jätte bra (kolla bilden under), det börjar kännas bra att man fick ner de där så att man kunde se exakt HUR dåligt uppsatt den här väggen va!
Ja ni ser ju hur otroligt bra den här va uppsatt :P Tur att de inte va en bärande vägg, dock tycker jag att om man ska göra något som att sätta upp en vägg kan man iaf göra de noggrant även om den inte är bärande..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar