29 juli, 2013

Natur

God morgon :)
Jag tog ju lite bilder när jag va på Gotland och har än så länge bara hunnit redigera två utav de bilderna.. Har flera fina bilder som jag vill visa er men jag får nöja mig med två till att börja med helt enkelt :)

Vi hittade ett natur resservat när vi var på road trip runt norra delen av Gotland, eller ja.. Vi va på ett 50-tals café  i Kappelshamn och tänkte att vi skulle ta den långa vägen tillbaka till stugan(förbi Lummelunda, genom Visby och sedan tillbaka till Vallstena).. Det var helt gudomligt vackert och påminde om någon scen ur en fantasyfilm eller något liknande, jag kunde nästan se riddarna och magikerna strosa runt på ängen nedanför klipporna :)
    Dit måste jag igen och då ska jag nog faktiskt ta med mig fika för de va så otroligt vackert.. Kanske även ska försöka hitta en stig ner till vattnet :) Vi får se men de lär ju hända nästa sommar i sådana fall :)
jag ber er ignorera cyklisterna till vänster i bilden då dom envisades att störa mig när jag fotograferade och stod i vägen när jag skulle försöka få en bra bild, inte för att den här blev bra.. Man kan se på horisonten att jag inte lyckased så stilla då det blåste alldeles för mycket men den ger i alla fall ett hum om hur vackert det var. bilden är tagen med mobilen(Samsung Galaxy s4) dock så tycker jag inte att några bilder kunde göra denna vackra plats rättvisa...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar