14 juli, 2011

Tvillingarnas negativa sidor

Man bör akta sig för att bli osams med en Tvilling! Blir man det kan det nämligen hända att du gör en skandalhistoria av saken. Antingen för du den vidare från mun till mun eller också lyckas du få den på pränt i svart på vitt. Skvaller och elakt förtal är Tvillingens specialitet när hon sätter sin sämsta sida till.

Du har svårt att erkänna misstag. Du utnyttjar den självklara rätten att byta åsikt, men vill inte låtsas om att du ändrat kursen.

Tvillingen saknar ibland helt takt och ton. Du kan vara vansinnigt påflugen och det kan hända att du stjäl din tilltänkta mitt framför näsan på någon annan.

Nyfikenheten hos en Tvilling kan ibland ta sig smått abnorma uttryck. Du frågar och frågar, ibland om de mest intima detaljer i en människas liv i total avsaknad av respekt för andras personliga integritet.

Värst drabbad blir Fisken som utan att tänka sig för gärna blottar hela sitt känsloliv för denna frågvisa Tvilling. När du hör Jungfrun gnälla blir du väldigt uppretad och biter ifrån dig ordentligt.

Ditt stressande genom livet gör dig nervös och lättretlig. Du kan uppträda reserverat och kallt, ja, till och med okänsligt. Fast inte mot din partner.


Försonande drag:
Du har lätt för att be om ursäkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar