17 april, 2019

Den lilla Ryssen



Siberian Soul Belletristix, denna otroligt fina tjejen fick vi äran att plocka hem från Ryssland. Hon kom till oss hela vägen från Tomsk med sin uppfödare som flög med henne och såg till att hon hade det bra på flyget hit, kan inte tacka Lin nog för den underbara individen som nu är del av vår familj <3


    Under den otroligt söta utsidan finns en tjej med ganska hög integritet och en hel del humor. Hon älskar att kramas (med utvalda människor) och tycker alltid att all uppmärksamhet ska vara på henne men trängs inte med pojkarna när de tacklas om vem som ska få hälsa först utan väntar på sin tur.





    Är det något som hon är bra på så är det att jobba framför släden eller sparkcykeln, det är inte mycket som får henne att tappa fokus när hon arbetar vilket är otroligt kul och jag ser fram emot att komma ut och tävla med henne.




    Vi har även som mål det här året att ta oss ut på minst en utställning, anledningen till det låga antalet är för att vi måste bege oss utomlands för att lyckas med detta eftersom SKK inte har erkänt rasen. Tur dock att vi inte har jätte långt till Polen och Estland där det går att ställa.
    Den här hunden är en sådan hund man lånar ut till någon för att övertala den om att de ska köpa hund: Enkel, snäll och rolig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar